Je kan de bloemenzaden altijd bewaren als je niet toekomt aan het direct uitzaaien. Wij verpakken de zaden op het moment dat er besteld wordt, dus ze zitten niet lang in hun zakje. Bewaar de zaden bij voorkeur in een luchtdichte pot of plastic bakje op een donkere droge plek. Je kan ze ook bewaren in het zakje waar je ze in hebt ontvangen. Laat dan wel wat lucht in het zakje komen, want voor verzending wordt de meeste lucht verwijderd zodat het zakje niet open zal gaan tijdens de verzending.

De kiemkracht van de zaden is gegarandeerd voor een jaar na aankoop indien u het zakje op een droge, donkere en koele plaats bewaard. Een zolder of garage is heel geschikt zolang het er niet vochtig is. De koelkast is niet geschikt omdat het hierin ook verbazend vochtig is.

Heeft u problemen met uw zaden? Neem contact op zodat we kunnen achterhalen waar dit aan kan liggen en een oplossing kunnen vinden. Wij garanderen goede aankomst van de zaden en de kwaliteit van het zaaigoed, maar wij kunnen niet instaan voor foutieve opslag of slechte zaaiomstandigheden.

Duizendschoon