Betaling

U kunt kiezen of u betaald met iDEAL of overboeking voor alle Nederlandse klanten. Als u uit een ander land dan Nederland komt, kunt u bestellen met overboeking, MisterCash / Bancontact of met Sofort Banking. 

De betaling met iDEAL en de andere automatische betaalsystemen komt direct binnen, waardoor uw bestelling het snelste verwerkt en opgestuurd kan worden. U heeft de zaden dan snel in huis.

Bedrijven en gemeentes kunnen eventueel ook achteraf betalen, neem daarover per e-mail contact op.

BTW

Zaaigoed heeft het lage BTW tarief van 9%.

Prijzen in de shop worden getoond inclusief de verplichte 9% BTW, tenzij u een geldig Belgisch BTW-nummer in uw account heeft ingevoerd. Dan wordt het zonder BTW getoond.

Heeft u een bedrijf in België en wilt u de BTW verlegd hebben (intracommunautaire levering)? Vul dan een geldig BTW nummer in bij het afrekenen. Als het nummer klopt wordt er 0% BTW gerekend in plaats van 9% BTW. Als u geen BTW nummer invult wordt de bestelling doorgezet als particulier met berekening van de BTW. Dit is na betaling niet te wijzigen. Controleer dus goed of de BTW wordt verwijderd als u het BTW-nummer invoert.

Nederlandse bedrijven en particulieren in Nederland en België zijn verplicht om BTW af te rekenen. Het BTW-nummer vakje bij het afrekenen mag leeg gelaten worden. Een Nederlands BTW nummer invoeren heeft geen effect.

Hommel op blauwe korenbloemen

Facturen

Op het moment dat uw bestelling verzonden wordt krijgt u hier een e-mail over. Als bijlage in deze e-mail treft u de factuur aan voor uw boekhouding. Deze is al betaald.

Verzending

Uw bestelling wordt verzonden met PostNL. U krijg hier bericht van op de dag van verzending. De meeste zaden passen in een envelop of brievenbusdoosje. De grootverpakkingen moeten soms met pakketpost worden verzonden. Meer over de verpakking en verzending kunt u hier lezen.

Afrikaantjes