Hier kunt u alles lezen over de verpakking en verzending van Venema Zaden.

Verzendkosten

Altijd zijn de verzendkosten €2,-, ook naar België. Wij nemen de eventuele extra kosten die de vervoerder rekent op ons.

Verpakking van de zaden

De zaden die u koopt worden voor uw persoonlijke bestelling verpakt. De zaden worden per schepje verkocht. Een schepje is een volume-eenheid, van grote zaden zitten dus minder in een schepje dan van kleine zaden. Bij ieder product wat u besteld vindt u in de beschrijving hoeveel grond u kunt inzaaien met een schepje zaden. U krijgt bij Venema zaden veel meer zaden dan in normale verpakkingen uit winkels. De prijs is hetzelfde, maar omdat er minder wordt uitgegeven aan een bedrukte verpakking kan er meer besteed worden aan het leveren van zaden. En daar koopt u het immers voor!

Hoe je een teveel aan zaden kan bewaren? Zie Zaden bewaren.

Verzending binnen enkele dagen

Uw bestelling wordt verzonden via PostNL als het door de brievenbus past. Indien u meer dan één grootverpakking besteld, worden de zaden met PostNL pakketpost of de DHL pakketpost verzonden. Altijd zijn de verzendkosten €2,-, ook naar België. Wij nemen de extra kosten op ons.

Na de ontvangst van de betaling duurt het 1 tot 4 werkdagen voordat u uw bestelling ontvangt binnen Nederland. Indien mogelijk wordt de bestelling gelijk op de dag van de ontvangst van de betaling verstuurd, zodat u hem de dag erna al in huis hebt. Vooral als u met iDEAL betaald voor 16:00 uur, heeft u doorgaans de bestelling de dag erna al in huis. Voor onze Belgische klanten duurt de levering een dag langer.

U krijgt een bevestiging per e-mail wanneer de bestelling opgestuurd is. U weet dan dat u de envelop of het pakketje de eerstvolgende werkdag zal ontvangen.

cosmea bloemen
Onze Cosmea kleurenmix