Hier kunt u alles lezen over de verpakking en verzending van Venema Zaden.

Verzendkosten

Altijd zijn de verzendkosten €2,-, ook naar België. Wij nemen de eventuele extra kosten die de vervoerder rekent op ons.

Verpakking van de zaden

De zaden die u koopt worden voor uw persoonlijke bestelling verpakt. De zaden worden per schepje verkocht. Een schepje is een volume-eenheid, van grote zaden zitten dus minder in een schepje dan van kleine zaden. Bij ieder product wat u besteld vindt u in de beschrijving hoeveel grond u kunt inzaaien met een schepje zaden. U krijgt bij Venema zaden veel meer zaden dan in normale verpakkingen uit winkels. De prijs is hetzelfde, maar omdat er minder wordt uitgegeven aan een bedrukte verpakking kan er meer besteed worden aan het leveren van zaden. En daar koopt u het immers voor!

Hoe je een teveel aan zaden kan bewaren? Zie Zaden bewaren.

Onze verzendmethodes

Uw bestelling wordt verzonden via PostNL als het door de brievenbus past. Bestellingen met een maximaal totaal bestelgewicht van 500 gram passen ook nog door de brievenbus. Indien u meer dan één grootverpakking besteld, worden de zaden met PostNL pakketpost of de DHL pakketpost verzonden. Altijd zijn de verzendkosten €2,-, ook naar België of Duitsland. Wij nemen de extra kosten op ons.

Verzending binnen enkele dagen

Na de ontvangst van de betaling duurt het 1 tot 4 werkdagen voordat u uw bestelling ontvangt binnen Nederland. Indien mogelijk wordt de bestelling gelijk op de dag van de ontvangst van de betaling verstuurd, zodat u hem de dag erna al in huis hebt. Voor onze Belgische klanten duurt de levering een dag langer.

U krijgt een bevestiging per e-mail wanneer de bestelling opgestuurd is. U weet dan dat u de envelop of het pakketje de eerstvolgende post-werkdag zal ontvangen. Onderstaande tabel geeft dit aan voor Nederlandse bezorgadressen.

“Bestelling verzonden” mailtje ontvangen voor 17:00 uur op:
Dan wordt het bezorgd op:
Maandag Dinsdag*
Dinsdag Woensdag*
Woensdag Donderdag*
Donderdag Vrijdag*
Vrijdag Zaterdag*
Zaterdag Dinsdag*
Zondag Dinsdag*

*M.u.v. feestdagen.
PostNL bezorgd 95% van de post op tijd volgens bovenstaande tabel. Het kan voorkomen dat het een dagje langer duurt. Als u de bestelling daarna nog niet ontvangen heeft, dan kunt u contact opnemen zodat wij het kunnen controleren en oplossen.

 

cosmea bloemen
Onze Cosmea kleurenmix